Xavi Lozano

Xavi Lozano “Solo”

Diumenge 9 de juny, a les 13 h, a la pl de Vendre
Durada: 60 minuts

Fascinant espectacle de música amb objectes quotidians que màgicament han estat transformats en instruments musicals. En un format de conferència-concert, l’artista estableix un diàleg amb el públic, enginyós i intel·ligent, ple d’ironies verbals i visuals on l’humor sempre és present.

Xavi Lozano és, per damunt de tot, un gran comunicador. Format musicalment al món clàssic i de la cobla sempre ha estat en contacte amb tot tipus de música, de la tradicional a l’experimental passant per fusions de tot tipus.
Especialitzat en aeròfons tradicionals ha format part de manera estable o en forma de col·laboracions amb gran varietat de músics i projectes (Lluís Llach, Mª del Mar Bonet, Lídia Pujol, Miquel Gil, Eliseo Parra, Jorge Drexler, Gerard Quintana, Silvia Pérez-Cruz, Xavi Maristany, Carles Santos, Tactequeté, Xirriquiteula Teatre, Cabo San Roque, Kepa Junquera, Carles Cases, Xavi Capellas, Marina Rossell, C.E. Dharma, Alfons Vilallonga, Misirli Ahmed, Amine & Hamsa, Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, La Fura dels Baus, Marc Egea, Toni Xuclà, Ginesa Ortega, TNC, ESMUC, Museu Etnològic de Barcelona, L’Auditori de Barcelona, Coetus, Orquestra Mediterrània de Sao Paulo, Pau Riba, La Shica, Expo Shanghai 2010, …)

Tots els públics

Fitxa artística

Idea original Xavi Lozano
Direcció Xavi Lozano
Música original Xavi Lozano
Escenografia i vestuari Xavi Lozano