Cia. DeNada

Denada

Diumenge 9 de juny, a les 22.30 h a pl Nova
Durada: 40 minuts

Un espectacle, dirigit per en Leandre Ribera, que a través de la música, la dansa i el circ busca el camí subtil cap a la empatia amb l’ espectador. En el punt on dos mons replets es troben, just en aquest lloc, neix el nores, la «nada». Plena, molt plena d’inconcreció , música, trapezi, riure, dansa… plena d’emoció.
Leandre Ribera, un dels mestres europeus del teatre de carrer, aporta el seu saber fer i la seva experiència per garantir que el públic pugui dir gràcies, i poder així respondre deNada.
Humor, poesia i emocions a flor de pell!
Direcció Leandre Ribera

“Sota una estructura de 7 metres d’alt i 8 metres d’ample es desenvolupa el nostre univers… absurd… estrany… però tan proper. Busquem l’elegància en la senzillesa.
Les nostres eines son: la dansa, el riure, la música. Ho barregem tot, ho sacsegem i intentem arribar a alguna cosa bàsica, essencial. Un «no-res» que pugui arribar a tothom.
Marco Rubiol i Laura Miralbés junts son bogeria, somriure, com en una
lluita contra la gravetat.
Agraïts d’estar aquí. Somrients. Somniant. Gràcies… “
DeNada.

“Explorant els límits de l’humor. De la sorpresa. Una força contagiosa. Com el riure i el ritme. Busco aquest camí subtil cap a l’empatia amb l’espectador. Al costat del Marco i la Laura el caminem a la recerca d’aquesta essència, d’aquest moment màgic que el teatre, de vegades, pot provocar”
Leandre Ribera

Tots els públics

Fitxa artística

Ballarina i trapezista Laura Miralbés
Cantautor Marco Rubio