Cia. Zero en Conducta

La Dernière Danse de Brigitte

Dia 8 de juny, a les 22.30 h, a pl de l'Església
Durada: 60 minuts

Brigitte té tants anys que els seus records són en blanc i negre. Tants, tants que si li preguntes l’edat et dirà “Molts i uns quants més”. Sap que l’ha arribat l’hora, el moment exacte en el qual el seu últim segon es farà etern i ja no té sentit acumular més temps. Abans de marxar, Brigitte farà el seu equipatge omplint la seva capseta d’aquells records que la mantinguin viva per última vegada.

Premi a la Millor Interpretació ala Fira de Lleida 2017

La companyia
Zero en conducta, Teatre del Moviment és un projecte creat l’any 2011 per José Antonio Puchades (Putxa) amb la intenció d’explorar el potencial expressiu de diferents arts escèniques relacionades amb el moviment. Així doncs, la seva investigació està centrada en la unió del mim corporal, la dansa, titelles i el teatre físic general. La seva trajectòria comença amb NYMIO: TEATRO DIGITAL un espectacle que, des de la seva estrena en 2012, ha estat representat més de 300 vegades a 16 països d’Europa, Amèrica i Àsia i que ha guanyat tres premis a la millor interpretació.
El mateix any, es puja a bord Julieta Gascón com a co-directora, co-dramaturga i intèrpret, i preparen per a la seva estrena en 2014 ALLEGRO MA NON TROPPO. Amb aquest espectacle consoliden la seva direcció artística deixant clar el seu particular llenguatge i ampliant les possibilitats corporals. Representat en diferents festivals europeus, americans i asiàtics (14 països) i guanyant 5 premis internacionals com a millor espectacle.

Ara presenten l’espectacle, LA DERNIÈRE DANSE DE BRIGITTE, estrenat el febrer de 2016 a l’Ateneu Popular Nou Barris. Aquest, ja ha recorregut Espanya, Alemanya, Itàlia, França, Polònia, Anglaterra, República Txeca, Holanda, etc… Durant la creació d’aquest espectacle, que ha guanyat quatre importants premis internacionals entre millor interpretació i millor espectacle, s’incorpora a la família Zero en conducta, David Maqueda Pavo com a assistent de direcció, co-dramaturg i tècnic de llums i so.

Tots els públics

Fitxa artística

Guió, direcció i interpretació José Antonio Puchades (Putxa) y Julieta Gascón.
Assistència de direcció David Maqueda Pavo
Disseny i tècnic de llums i so David Maqueda Pavo
MÚSICA Red Vox Studio.
Disseny i construcció Angel Navarro i Kim Dutour (Escenografía) Miguel Hache (Caps de les titelles)
Veus Miquel Gallardo y Dora Cantero.