Joan Estrader

Mr. Kebab

Dissabte 8 de juny, a les 24 h, a Can Doro
Durada: 70 minuts

Espectacle dirigit i interpretat per Joan Estrader que barreja humor absurd, surrealisme, jocs de paraules i una gran complicitat amb el públic. Un esdeveniment en si mateix que col·loca i descol·loca a l’espectador de forma intel·ligent i elegant on regna la simplicitat i l’inesperat.
Mr. Kebab, un mag de pare turc i mare de Reus introdueix al públic al món del dadaisme, la idea que tot és anti, anti-màgia, anti-art, anti-públic i a partir d’aquesta base es dispara l’absurd. 70 minuts de deliri irreverent i iconoclasta on al final, el personatge s’afarta del públic, se’n va del teatre i diu: Aquí us quedeu!

Joan Estrader
Vaig venir al món un 9 d’abril, el mateix dia que la gossa espacial soviètica “Laika” orbitava al voltant de la terra. Més de 12 espectacles absurds de creació i producció pròpia que han girat pels escenaris de mig món: Festival Internacional de Clown de Nova York, Festival Internacional de Teatre de Xangai (Xina), Festival Internacional de Teatre d’Edimburg (Escòcia), Festival de Teatre de l’Absurd de Castelvetro (Itàlia), Veneçuela, Colòmbia, Costa Rica, El Salvador, Anglaterra…

Públic recomenat Adult

Fitxa artística

Intèrpret Joan Estrader
Escenografia Jons Pappila
So i Llums Rocio Cuesta
Producció Marta Sinfín