El Festival
Festival i Arts de carrer, Sense portes, un escenari obert a les arts escèniques i companyies de carrer amb una programació d'espectacles a Argentona
Festival, Sense, Portes, Teatre, carrer, Argentona, Arts, Escèniques, Artistes, Voluntaris, Ajuntament, Argentona, Col·lectiu, Cultura, Obert, espectacles, espai, urbà, escenari,
208
page-template-default,page,page-id-208,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,overlapping_content,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

El Festival

El Festival Sense Portes va néixer amb la voluntat d’apropar la cultura a les persones de manera oberta i sense barreres per a accedir-hi gràcies . Per això és sense portes.

 

El Festival Sense Portes pretén ser un festival obert on les companyies d’arts de carrer vinguin a presentar les seves propostes dins l’espai urbà de la Vila d’Argentona.

 

Durant el Festival el públic podrà accedir lliurement a tots els espectacles i votar el premi del públic Premi Pom d’Or que el Festival atorgarà a l’acabament d’aquest.

 

El Festival Sense Portes vol ser un espai obert, no només a les companyies, sinó al públic assistent. Aquest descobrirà propostes d’arts de carrer -sovint per sorpresa-, tot passejant pels carrers de la vila.

El Festival Sense Portes és, doncs, un Festival pensat també pel públic, un públic actiu i participatiu entre ell mateix i els diferents espectacles.

 

El Festival Sense Portes té una voluntat clarament pedagògica. La cultura és educació i formació en tant que transforma les persones i les implica en el valors de la construcció compartida i la participació activa. Tot amb un objectiu bàsic: educar un públic crític, ciutadans conscients de la seva capacitat de transformar la realitat per construir una vida i un món millors. El Festival Sense Portes va néixer amb la voluntat d’apropar la cultura a les persones de manera oberta i sense barreres per a accedir-hi.

Cartell de la 7ena edició del Festival Sense Portes. Any 2019
Cartell de la 7ena edició del Festival Sense Portes. Any 2019