Informació i espais

Espai Food Trucks

A la Pl. de Vendre

Durant els dies del Festival, organitzat per Argentona Es Mou, trobareu un espai de food trucks on poder descansar i menjar. Estarà obert des del migdia fins la nit durant els dies del Festival. Durant la nit, hi haurà música ambient fins a tancar la nit.

Premi Pom d’Or

Durant el Festival el públic podrà votar l’espectacle que més l’hagi agradat. A cada espai hi haurà una urna del festival on dipositar les butlletes. L’obra més votada pel públic serà la guanyadora del premi del públic Premi Pom d'Or que l’Associació Sense Portes atorgarà. Entre el públic participant a la votació es sortejarà un abonament doble de 3 espectacles per la nova Temporada 2019-20 de la Sala d’Argentona.

Estand d’Informació

A la Pl. de Vendre

A l’Avinguda Puig i Cadafalch, davant el Casal d’Avis.

Transport Públic

Es pot arribar a Argentona per transport públic mitjançant

 

  • Línies bus de la companyia Sagalés www.sagales.com (línies amb Mataró, Granollers, La Roca del Vallés, Dosrius, Òrrius , Canyamars i veïnat del Cros)
  • Bus nocturn amb Barcelona de la companyia Moventis www.moventis.es
  • Taxi d’Argentona Tel: 937972504 / 677676289
  • Rodalies Renfe www.renfe.com Estacions més properes a Argentona:

  1. – Renfe Mataró, pl Miquel Biada, connexió amb bus a Argentona.
  1. – Renfe Cabrera de Mar – Vilassar de Mar.

Espectacles i entrades

Al Festival Sense Portes, tots els espectacles són gratuïts. L’espectacle “Desvariacions sobre Otel·lo” té un aforament limitat. Des d’una setmana abans, es podran adquirir, màxim dues entrades per persona, a l’OAC, a www.festivalsenseportes.cat o la taquilla de la Sala 1 hora abans.

Mapa del Festival