Programació 2019

DISSABTE 8

UN TEATRE AL JARDÍ

D’11 a 14 i de 17 a 20 h a l'Av. Puig i Cadafalch, davant de Plaça Nova | Tots els públics

Mitjançant una col·lecció de fabuloses maquetes podem fer un viatge al voltant del món: les places de Roma, les llibreries de Lisboa, l’Òpera de París... un espectacle sensorial per viure en família les aventures d’un viatge.

WET FLOOR

A les 12 h a la Plaça Nova | 30 min

L’espectacle és a punt de començar. El festival ha contractat els serveis de l’empresa Wet Floor, amb més de 30 anys d’experiència. Una dona de la brigada de neteja és l’encarregada de condicionar l’escenari. Una tasca senzilla que es convertirà en missió impossible abocada al desastre. Una comèdia eixelebrada que et farà perdre els nervis i morir-te de riure!

A MÍ NO ME ESCRIBIÓ TENESSE WILLIAMS

A les 13 h a l'Edifici Velcro | Púbic adult

Una dona d’edat indefinida explica les seves recances. Exposa les desil·lusions que l’han convertida en la persona que és ara i s’emmiralla en la desmesura de les heroïnes de Tennessee Williams o en les dives de la cançó.

MEETING POINT

A les 14 h i 21.30h a la Plaça Nova | Tots els públics

Peça breu de carrer que parteix de la reflexió sobre com s’entrecreuen els laberints vitals de les persones i com això provoca canvis irreversibles. Meeting Point parla dels llocs on es troba la gent, dels bassals que s’han de creuar i del temps que cal esperar per la trobada.

EL MUSEU AL CARRER

A les 17h a la Font de la Plaça Nova | Públic familiar

Un il·luminat de l’art, el professor Paparinassa, dirigeix amb mà mestre el seu ajudant Gatuelles, per captar i emmarcar les millors instantànies d’aquesta infinita pinacoteca imaginària que és la vida del carrer.

VERTÍGEN

A les 18 i 20.30h a Can Doro | A partir de 12 anys

Dos joves alemanys coneixen dues noies. Decideixen marxar de festa… Tot va bé fins que el cos d’una de les joves apareix en una àrea de descans massacrada amb més de trenta ganivetades; l’altra sobreviu. Aquest relat de violència genera múltiples interpretacions.

BACK 2 CLASSICS

A les 19.15h a la Plaça Nova | Tots els públics

Original espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família. Un espectacle ple d’humor, poesia i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic amb les bogeries i acrobàcies del seu protagonista.

LA DERNIÈRE DANSE DE BRIGITTE

A les 22.30h a la Plaça de l'Església | Tots els públics

Brigitte té tants anys que els seus records són en blanc i negre. Sap que ha arribat l’hora, el moment exacte en el qual el seu últim segon es farà etern. Abans de marxar, Brigitte farà el seu equipatge omplint la seva capseta d’aquells records que la mantinguin viva per última vegada.

MR. KEBAB

A les 24h a la Can Doro | Púbic adult

Espectacle que barreja humor absurd, surrealisme, jocs de paraules i una gran complicitat amb el públic. Un esdeveniment en si mateix que col·loca i descol·loca a l’espectador de forma intel·ligent i elegant on regna la simplicitat i l’inesperat.

DIUMENGE 9

MUNTA TITELLA

D’11 a 14 i de 17 a 20 h a l'Av. Puig i Cadafalch, davant de Plaça Nova | Tots els públics

Espai especialment preparat on els infants podran muntar fantàstiques titelles d’animals. En funció de l’edat, cada nen tindrà un personatge adaptat a ell.

7 RATOLINS

A les 12 h al Pati Escola Bernat Riudemèia | Familiar a partir de 3 anys

7 Ratolins neix de la trobada d’un cantautor i un titellaire. Cançons originals i banda sonora interpretada en directe amb guitarra vesteixen l’espectacle d’una sonoritat neta, sense artificis ni estridències. Melodies i ritmes que beuen del folklore i el blues amb l’estil propi del cantant.

XAVI LOZANO ``SOLO``

A les 13 h a la Plaça de Vendres | Tots els públics

Fascinant espectacle de música amb objectes quotidians que màgicament han estat transformats en instruments musicals. En un format de conferència-concert, l’artista estableix un diàleg amb el públic, enginyós i intel·ligent, ple d’ironies verbals i visuals on l’humor sempre és present.

TEATRE ARROSSEGAT DE CATALUNYA

A les 17.30h a la Plaça Nova | Públic familiar

Inspirat en les companyies itinerants de repertori que portaven el teatre fins a llocs recòndits. Els actors representen des d’històries universals d’autors de referència, fins a clàssics de la cultura popular. És un teatre de joc, un estil, una poètica, que fa partícip al públic de l’amor a l’art d’explicar històries.

CABARET DE L’ESCOLA

A les 18.30 i 21.30h a Can Doro | Tots els públics

Els alumnes més avançats de l’Escola de Circ Cronopis ens oferiran un espectacle amb diversos números de circ tot combinant diferents tècniques; teles, trapezi, malabars i equilibris són algunes de les tècniques que podreu veure.

DESVARIACIONS D’OTEL·LO (working progress)

A les 19.30h a La Sala | A partir de 12 anys

Original adaptació del clàssic d’Otel·lo des del punt de vista del clown i el circ contemporani, en què podrem gaudir d’un Shakespeare ple de poesia i música. Màscares, mitologia, instruments automatitzats, ombres i videoprojeccions creen un espectacle únic i màgic.

Monsieur Loyale i la Circus Band

A les 20.30h a la Plaça Nova | Tots els públics

Rolling Vibes Collective és una formació composada per cinc músics: guitarra, baix, saxo, trompeta i bateria i un vocalista clown.

DENADA

A les 22.30h a la Plaça Nova | Tots els públics

Un espectacle, dirigit per en Leandre Ribera, que a través de la música, la dansa i el circ busca el camí subtil cap a l’empatia amb l’espectador. En el punt on dos mons replets es troben, just en aquest lloc, neix el no res, la «nada». Plena, molt plena d’inconcreció, música, trapezi, riure, dansa... plena d’emoció.

NEXART PERCUSSION

A les 23.15h a la Plaça Nova | Tots els públics

Companyia artística multidisciplinària integrada per músics experimentats dins el món de l’espectacle. Els integrants d’aquest projecte porten més de 10 anys portant el seu show a carrers, escenaris i països diferents. En base a les seves vivències engeguen una proposta nova i molt cridanera deixant al descobert tota la seva evolució, capacitats i recorregut per establir d’aquesta manera una connexió d’allò més potent amb el públic.

ABANDÓNATE MUCHO

A les 24h a la Plaça de l'Església | Públic adult

Música i diàlegs amb molt d’humor s’uneixen amb originalitat perquè puguem riure amb llibertat de l’estereotip de l’amor romàntic.<br /> Sempre divertides, Las XL es descobreixen com a princeses, “copleras”, ionquis, meditadores, seductores ... totes i cap, amb amor i humor sense fi!