Programació edició especial 2020

DEL 7 DE NOVEMBRE AL 6 DE DESEMBRE

DE CANET AL MÓN: CARTELLS DE COMEDIANTS DEL 1971 AL 2020

Inauguració: Dissabte 7 de novembre, a les 12 h (via streaming) | Horaris de visita: Divendres de 17 a 20 h, dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, diumenges d’11 a 14 h i dilluns de 17 a 20 h | CASA GÒTICA

Aquesta exposició és una reproducció en plafons de la selecció del fons cedit per Comediants a l’Arxiu Municipal de Canet. L’Ajuntament d’aquesta localitat ha catalogat i digitalitzat la col·lecció de cartells de la companyia. Els dissenys de diferents artistes, organitzadors, entitats, teatres i festivals mostren la trajectòria del grup en propostes artístiques diverses, tant en l'àmbit nacional com internacional, tant de teatre com d’espectacles al carrer i altres branques de les arts escèniques practicades per Comediants. Amb aquesta exposició també es vol fer un petit homenatge a les persones que han dissenyat, dibuixat, tallat i cosit el vestuari imaginatiu que caracteritza la companyia. Us convidem a un recorregut pel temps i pels llocs on ha actuat el grup de Canet, viatjant arreu del món.

DIUMENGE 29 DE NOVEMBRE

PEIX

A les 13 h, **ATENCIÓ NOVA UBICACIÓ** a l'escola Bernat Riudemeia | Tots els públics

Solo de petit-mitjà format basat en el circ i el pallasso. Una reflexió, des de la poètica de l’absurd, sobre la mallorquinitat, sobre l’impacte del turisme, sobre la lluita de poders, sobre la buidor, el silenci i la solitud davant la immensitat, sobre la ridiculesa de ser grans i l’enyorança de ser petits. Un viatge metafòric cap a les profunditats humanes per buscar allò que ens fa continuar nedant, remant tot i la magnitud i la força imprevisible de les onades.

FLOW! MY (HIP HOP) STORY

A les 19 h, a La Sala | Tots els públics

Sempre amb una ràdio dins seu, Dani Lleonart porta anys viatjant pels indrets més inhòspits del hip-hop. Passejant pels carrers a tot volum va adonar-se que sempre és un bon dia per treure el que portes a dins. Sons, ritme, colors i paraules per explicar-nos el seu viatge personal en el món de la música i per introduir-nos en una recent història de revolta, llibertat i expressió: la història del hip-hop!

DISSABTE 5 DE DESEMBRE

YEE-HAW!

A les 11.30 h, a l’Escola Bernat de Riudemeia | Tots els públics

'Yee-Haw' és un crit d’entusiasme, una expressió d’alegria, pura onomatopeia de la felicitat que ens trasllada al llunyà Oest… d’Andaluisiana. Submergits en un univers musical inspirat en el country, el ragtime i el bluegrass, La Banda de Otro ens ofereix un (des)concert tan especial com cadascun dels seus components.

ROMEO BUSCA 2.0

A les 13 h, a la Font del Mig | Tots els públics

'Romeo Busca 2.0' és un monòleg amb altes dosis d’humor i de cançons on en Rai ens convida a redescobrir la història de Romeo i Julieta des d’un particular i no menys personal punt de vista. Un viatge en el temps, des de la Verona de l’edat mitjana fins a l’actualitat, amb personatges, imitacions, música i cançons diverses. Un cant a l’humor de l’actor Rai Borrell –aquí en la seva faceta de “Rai cantactor”–, que ens ofereix un monòleg hilarant i fresc de la mà d’una guitarra i un ukelele.

ALFAJORES

A les 19 h, a La Sala | Recomanat a partir de 12 anys

Tragicomèdia unipersonal on apareixen alguns personatges que componen la novel·la 'El pibe de los Alfajores'. Ens narra el que va passar a un grup de joves d’entre 14 i 15 anys que van començar a robar als trens i barris l’estiu del 1975. Preludi del cop militar argentí i d’una societat que començava a donar com a vàlides coses inadmissibles! A l’escena hi conviuen dos mons, el de la realitat i el de la ficció.

DIUMENGE 6 DE DESEMBRE

FILI BUSTERS

A les 11.30 h, a l’Escola Bernat de Riudemeia | Tots els públics

Nova i arriscada aventura en què Mortelo & Manzani posaran en perill les seves vides i les de tot el públic que envolti l'escenari a menys de deu metres de distància, en un evident homenatge als temeraris de tota la vida. Els últims reclutes de la prestigiosa Fili Busters Daredevil Academy. Divertidíssima proposta de circ i pallasso, amb tècniques de circ (funambulisme) i amb un aparell únic!

LIOV / UNDERNEATH

A les 13 h, a la Font del Mig | Tots els públics

'Liov': Reflexió sobre l’impacte que ens causa la vivència d’experiències de lluita interna i externa, i ens mostra així una doble lectura: d’una banda, representa la lluita íntima i la dualitat que habita en totes nosaltres, i de l’altra ens mostra com els nostres conflictes interns es projecten sobre les nostres relacions.

Jaleiu

A les 19 h, a La Sala | Tots els públics

Guillem Albà torna als escenaris amb 'Jaleiu', un espectacle que farà esclatar de riure tothom. Acompanyat de sis músics en directe, torna més provocador, més bufó i amb moltes ganes de divertir-se. Després de set anys de gira, Guillem Albà & La Marabunta arriben amb més ganes que mai de transmetre tota la seva alegria i la seva energia. Deixeu-vos impregnar per la seva música i el seu humor, i desconnecteu del món real.

DISSABTE 12 DE DESEMBRE

Òrbites

A les 13 h, a la Font del Mig | Tots els públics

Un espectacle de música de petit format dins un cicle de concerts de jazz maridats amb vi i formatge, iDans Invitro, una companyia de dansa. Aquest projecte té la voluntat d’unir la música amb la dansa, entenent la música no només com un acompanyament sinó com a part de la composició escènica, creant un diàleg constant entre músics i ballarins i investigant diferents relacions entre la música i la dansa. Es tracta d’un espectacle íntim i plaent, senzill i poètic.

DIUMENGE 13 DE DESEMBRE

ABSURD

A les 11.30 h, a l’Escola Bernat de Riudemeia | Tots els públics

Després de l’èxit de 'Ni cap ni peus', Circ Vermut presenta 'Absurd', la seva segona creació, amb una gran varietat de tècniques de circ, ritme de carrer i molt d’humor. L’humor absurd, que ja és el segell de Circ Vermut, segueix tenint un gran protagonisme en l’espectacle, combinant moments impressionants (amb un alt nivell de tècnica de circ), personatges estrafolaris i escenes desastroses de caos que faran que la riallada estigui assegurada!

OVVIO

A les 13 h, a la Font del Mig | Tots els públics

On és el límit extrem de l’equilibri? On és el límit de les nostres capacitats? 'Ovvio' és una trobada entre dues personalitats oposades, que porten dins la mateixa necessitat de risc l’aclaparadora urgència de descobrir fins on poden arribar abans que la física i la casualitat les derrotin. On és l’instant de perfecció abans de la caiguda? 'Ovvio' és un desafiament.

DIUMENGE 20 DE DESEMBRE

LES VACANCES DE MADAME ROULOTTE

A les 11.30 h, a l’Escola Bernat de Riudemeia | Tots els públics

Amb la Madame Roulotte cada dia són unes veritables vacances. Quan arriba al lloc ideal, es troba que també hi ha un munt de gent que l’observa. Tots junts compartiran moments de felicitat. Jugaran a tenis, nedaran al mar, prendran el sol, escoltaran cançons, ballaran, riuran... l reflexionaran sobre qualsevol dia ideal... de vacances.